Sukitusvalvonta Heikki Jyrämä
Ammattitaitoista viemäreiden saneerauksen suunnittelua ja valvontaa sekä alaan liittyvää konsultointia

Sukitus, putkiremontti ja viemärisaneeraus Helsinki

Sukitusvalvonta Heikki Jyrämä on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka toimiala on sukittamalla tehtyjen viemärisaneerausten suunnittelu, valvonta ja projektinjohto, sekä yleinen alaan liittyvä konsultointi ja koulutusta Helsingin alueella. Toimin myös työmaiden turvallisuuskoordinaattorina. Yhteistyö-kumppaniverkoston kautta pystyn hoitamaan koko putkiremontin hankesuunnittelun (LVIA, sähkö, rakenne, arkkitehti) ja valvonnan asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Mitä hyötyä on hoitaa putkiremontti sukittamalla Helsingissä?

Miettiessäsi, kuinka hoidat tulevan putkiremontin, pidä mielessä sukituksen hyödyt:

  1. Nopeus. Kerrostalossa asuntokohtainen työaika on 1-3 viikkoa ja omakotitalon kaikkien putkien sukitus hoituu 1-2 viikossa talon koosta riippuen. Pienet paikkakorjaukset hoituvat useimmiten päivässä, jopa tunneissa.
  2. Siisteys. Työ tehdään putkien sisällä viemärilähtöjen kautta eli ei ole tarvetta pölyisille piikkaustöille. Paikat säilyvät ehjinä, koska ei tehdä työaukkoja talon sisälle eikä pihaa kaiveta. Myöskään ei tarvita hankalia pölyseiniä asunnoissa.
  3. Edullisuus. Sukittamalla tehty viemärisaneeeraus on perinteistä remonttia edullisempi vaihtoehto. Yhden kylpyhuoneen remontti perinteisen remontin yhteydessä maksaa noin 5000 e mutta sukitusremontissa usein näitä erillisiä kylpyhuoneremontteja ei edes tarvita.
  4. Helppous. Koti pysyy asuttavana koko remontin ajan, ei ole tarvetta kalliille sijaisasunnolle.
  5. Ympäristöystävällisyys. Jätettä syntyy vähän, koska rakenteita ei pureta. Kaikki kertyvä metallijäte kierrätetään.

Sukituksella Helsingissä on myös useita muita etuja. Löydät ne täältä


Putkiremontti ja viemärisaneeraus