Sukitusvalvonta Pro - Palautteet Tutustu palveluihimme

Sukitusvalvonta Pro Oy

Ammattitaitoisesti suunniteltu ja valvottu putkiremontti takaa hyvän lopputuloksen ja taloyhtiö säästää selvää rahaa. Ilman asiansa osaavaa valvojaa urakan kustannukset saattavat helposti nousta ennakoitua suuremmiksi.


Palautteet

Sukitusvalvonnan palautteet

Lue mitä asiakkaamme kertovat meistä:

Haluamme kiittää sinua erinomaisesta valvonnasta jokseenkin kimuranteissa käänteissä täällä meillä. Vaikka suunnitelma oli hyvä, mutta ikävät yllätykset johtivat tilanteeseen, josta emme olisi ilman panostasi selvinneet kuivin jaloin. Erinomaisen valvoja lisäksi täytyy sanoa, että myös Picoten asentaja Sebastian oli mies paikallaan. Tosi ammattilaisten kanssa hommat hoituu!
Kari Poikkinen
Hyvä ammattitaito, tietämys asioista, luotettavaa ja loistavaa toimintaa, kiitos!
Virpi Nikkanen, Isännöitsijä
Valvoja on todella tarpeellinen varsinkin meidän pienessä taloyhtiössä, koska joudumme itse kilpailuttamaan kaikki isommat projektit. Viemärisukituksesta ei ollut mitään kokemusta, eikä tietotaitoa liioin, siksi katsoimme viisaammaksi löytää asiantuntija valvomaan sitä. Valvoja osoittui hyvin asialliseksi ja aikaansaavaksi. Hän piti aloitus- ja lopetuskokouksen + informoi hyvin kaikkia vastuuhenkilöitä, missä mennään aikataulussa sekä kävi työmaalla tarkistamassa työn laatua viikottain. Valvoja myös tarkisti ja hyväkyi laskut, jotka oli sopimuksessa mainittu maksatukseen. Tosin vasta sitten, kun työt oli valmiina. Isännöitsijän velvollisuuksia vt. sain olla levollisin mielin, kun valvoja hoiti taloyhtiön etuja. Iso Kiitos hänelle!
Isännöitsijä
Olen isännöitsijänä erittäin tyytyväinen Sukitusvalvonta Pro Oy:n toimintaan valmistuneen kohteen valvojana. Asiat ja kokoukset hoidettiin ammattitaidolla koko projektin ajan.
Juha Leivo, Isännöitsijä
Kiitos hyvästä työstä. Asiallinen ja hyvä henkinen toiminta johti lopulta erittäin hyvää lopputulokseen. Voin suositella.
Isännöitsijä
Taloyhtiössämme tehtiin v.2019 kesällä jätevesiputkien sukitus. Valvonta oli informatiivistä, asiantuntevaa ja mutkatonta, suosittelen ja voi olla että tulen käyttämään tulevaisuudessakin.
Hallituksen pj
Olen As Oy Satovuoksen hallituksen puheenjohtajana seurannut läheisesti sukitusvalvojamme Heikki Jyrämän työtä, joka alkoi urakoitsijan valinnasta, toteutui pääosin kesällä 2019 ja on nyt lopullisesti valmistumassa. Heikki Jyrämä on aktiivisesti puuttunut muutamiin projektin aikana ilmenneeseen ongelmaan, jatkuvasti päivitetyllä valvontapäiväkirjalla mahdollistanut yksityiskohtien seuraamisen, ja nyt lopussa aktiivisesti ottanut osaa 1970-luvulla rakennetun talon peitetyn viemärikaivon fuskutyön korjaamiseen (joka nyt toivottavasti vähentää tai poistaa talon alla havaitun järven, jota ei aikaisemmin ymmärretty). Heikki Jyrämän ansiosta yhteistyö urakoitsijan kanssa on ollut esimerkillisen hyvää.
Göran Schulz, Hallituksen pj