Sukitusvalvonta Pro Oy - Palvelut Tutustu palveluihimme

Sukitusvalvonta Pro Oy

Ammattitaitoisesti suunniteltu ja valvottu putkiremontti takaa hyvän lopputuloksen ja taloyhtiö säästää selvää rahaa. Ilman asiansa osaavaa valvojaa urakan kustannukset saattavat helposti nousta ennakoitua suuremmiksi.


Palvelut

Putkiremontti asunto-osakeyhtiössä

Taloyhtiöitä varten teemme viemärisaneeraussuunnitelman, laadimme sen pohjalta urakkatarjouspyyntöaineiston ja autamme valitsemaan tilaajan kanssa kohteelle laadukkaan sukitusurakoitsijan. Itse saneeraustyön aikana hoidamme projektin johdon ja valvomme urakoitsijan työsuorituksen. Urakan jälkiseuranta hoidetaan YSE98 mukaisen kahden vuoden takuun loppuun saakka.

Myös kuntotutkimuksen teettäminen onnistuu. Hyvin tehdyllä kuntotutkimuksella saadaan aikaan alustava kuva kohteen viemäriputkien kunnosta ja sitä kautta suuntaa-antava arvio viemäriremontin tarpeesta ja laajuudesta. Hyvin tehty kuntotutkimus auttaa taloyhtiötä saamaan aikaan päätöksen putkiremontista.

Kerrostalon putkiremontti on järkevintä toteuttaa hybridiremonttina
Kerrostalon putkiremonttina hybridiremontti on asukkaalle vaivattomin ja noin 30-50% edullisempi kuin perinteinen remontti.

Osallistumme myös tarvittaessa taloyhtiöiden hallitusten- tai yhtiökokouksiin asiantuntijan roolissa.

Pystymme hoitamaan myös erilaisia selvityksiä, esim. yhtiön märkätilojen kuntokartoitus.

Ammattitaitoisesti suunniteltu ja valvottu putkiremontti takaa hyvän lopputuloksen ja taloyhtiö säästää selvää rahaa. Ilman asiansa osaavaa valvojaa urakan kustannukset saattavat helposti nousta ennakoitua suuremmiks.

sukitusvalvonta tilanne palaa normaaliksi
Kokeneen yhteistyöyrityksen kautta pystymme hoitamaan kustannustehokkaasti kaikki putkiremonttiin liittyvät hanke- ja toteutussuunnitelmat.

Hankesuunnittelu, kuntotutkimukset, projektinjohto

Kokeneen yhteistyöyrityksen kautta pystymme hoitamaan kustannustehokkaasti kaikki putkiremonttiin liittyvät hanke- ja toteutussuunnitelmat: LVIA-, sähkö-, rakenne- ja arkkitehtisuunnittelun kuin myös vesi- ja viemäriputkien kuntotutkimukset. Myös eri alojen asiantuntijat ja kokeneet valvojat löytyvät yhteistyöverkostoni kautta. Oikein tehty hankesuunnittelu on koko linjasaneerauksen tärkein yksittäinen elementti, se määrittää koko jatkourakan suuntaviivat. Hyvin suunniteltu & valvottu putkiremontti takaa onnistuneen lopputuloksen.

Sukitusvalvonnalla on rautainen kokemus erilaisten projektin läpiviemisestä ja projektinjohdosta.

Suunnittelun ja projektinjohtamisen palvelupaketti räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti siten, että kokonaisuus on paras mahdollinen.

Sukituksen hintataso, tonttiviemärin sukitus, viemärisukitus, tonttiviemäri
Pystymme hoitamaan kaikki putkiremonttiin liittyvät hanke- ja toteutussuunnitelmat: LVIA-, sähkö-, rakenne- ja arkkitehtisuunnittelun kuin myös vesi- ja viemäriputkien kuntotutkimukset.
Auto Cad piirtämispalvelut
Sukitusvalvonta Pro huolehtii alkuperäisten piirustusten siirron AutoCad-muotoon.

AutoCad-piirtämispalvelut

Kohteiden alkuperäisten piirustusten siirto AutoCad-muotoon onnistuu nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti. Kaiken taloteknisen suunnittelun pohjana on ajan tasalla olevat sähköiset kohteen pohjapiirustukset. Asiakkaan niin halutessa teemme kohteessa laajan kohdekäynnin, jolloin pohjapiirustukset saadaan vastaamaan nykytilannetta (as-build).

Työturvallisuuskoordinaattori

Valtioneuvoston asetus rakennustyön työturvallisuudesta (205/2009) edellyttää, että rakennuttajan eli työn tilaajan on nimettävä rakennushankkeelle työturvallisuusvastaava eli turvallisuuskoordinaattori, joka vastaa työmaan turvallisuudesta kokonaisuutena. Turvallisuuskoordinaattorilla tulee olla riittävä pätevyys rakennushankkeen vaativuuteen nähden, jotta asetuksessa mainitut rakennuttajan velvoitteet täytetään. Tarjoamme myös turvallisuuskoordinaattoripalvelua erilaisiin projekteihin.

Työturvallisuuskoordinaattori
Työn tilaajan on nimettävä rakennushankkeelle työturvallisuusvastaava eli turvallisuuskoordinaattori.

Viemäreiden sukitus omakotitalossa

Ilmaisen kohdekäynnin pohjalta määritetään tarvittava saneeraustyön laajuus sekä olemme avuksi ammattitaitoisen urakoitsijan valinnassa hinta/laatu-suhteeltaan parhaan ratkaisun löytämiseksi. Urakkasopimuksen laadinta ja sukitustyön valvonta sisältyvät palvelupakettiimme. Kokonaisuus katsotaan aina tapauskohtaisesti läpi ja yhdessä sovitulla paketilla on kiinteä hinta, näin ollen kustannukset ovat tiedossa heti projektin alussa.

Sukituksen suunnittelun ja valvonnan kustannukset voi kokonaisuudessaan vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksessä.

Avustuksellamme itse asukas voi keskittyä omaan elämäänsä, koska koko viemärisaneerausprojektin suunnittelu ja valvonta on ammattilaisen hallinnassa.

Suunnittelu ja valvonta
Sukitus ja hybridiremontti on yleensä järkevin ja kustannustehokkain viemärisaneeraus myös omakotitaloihin.

Teollisuus ja liikekiinteistöt

Suunnittelemme viemärisaneerauksen, laadimme sen pohjalta urakkatarjousaineiston ja yhdessä tilaajan kanssa valitaan kohteelle sukitusurakoitsija. Itse työn aikana valvomme urakoitsijan työsuorituksen. Pienemmät korjaussukitukset organisoidaan ripeästi ja luotettavasti.

Teollisuus- ja liikekiinteistöissä saneeraustyö on suunniteltava huolellisesti ja valittava osaava urakoitsija, jotta työstä aiheutuneet haitat ja viemäreiden käyttökatkot saadaan minimoitua. Tuotannon tai liiketoiminnan keskeytyminen aiheuttaa nopeasti suuria rahallisia menetyksiä, joten tehokkuus on valttia.

Ammattitaitoisesti suunniteltu ja valvottu urakka takaa hyvän ja kustannustehokkaan lopputuloksen.

Teollisuus ja liikekiinteistöt
Suunnittelemme viemärisaneerauksen, laadimme sen pohjalta urakkatarjousaineiston ja yhdessä tilaajan kanssa valitaan kohteelle sukitusurakoitsija.

Koulutus ja konsultointi

  • Onko taloyhtiössä epätietoisuutta viemäreiden korjaamisesta?
  • Mikä menetelmä sopii meille?
  • Mitä remontti maksaa ja mistä löytää osaava urakoitsija?
  • Mitkä ovat putkiremontin asumishaitat?
  • Pitääkö vesiputket korjata samalla kun viemärit? Entä sähköt?
  • Tarvitaanko kuntotutkimuksia ja mitä ne maksavat?
  • Mikä on hybridiremontti ?

Kaikkiin näihin ja muihinkin kysymyksiin saatte vastauksen meiltä. Tulemme mielellämme asiantuntijaksi hallituksen kokouksiin ja miksei yhtiökokouksiinkin liittyen viemäreiden saneeraamiseen. Taloyhtiö saa tarkkaa faktatietoa aiheesta päätösten teon helpottumiseksi.

Olemme myös käytettävissä asiantuntijaluennoitsijana erilaisissa seminaareissa ja koulutustilaisuuksissa.

Suunnittelu ja valvonta erilaisiin kohteisiin
Sukitusvalvonta Pro on puolueeton toimija, jolla on neljännesvuosisadan kokemus putkiremonteista.